Mijn Website: Over deze website

Colofon

Website gertvanvoorst.nl is een particuliere website van Gert van Voorst en heeft als thema's "Mijn Domotica", "Mijn Modelspoorbaan" en "Spelen met steentjes".
This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org  
Copyright en ontwerp website: Gert van Voorst.
Copyright foto's en filmpjes: Gert van Voorst (tenzij anders vermeld).
 
Deze website maakt geen gebruik van cookies.
Van bezoekers van deze website worden alleen de gebruikelijke surfgegevens verzameld ten behoeve van de webstatistieken.
 
Deze website wordt gehost bij Hosting 2G0.

 
 
 
 

Disclaimer

Dit is een particuliere website.
U kunt aan deze website geen rechten ontlenen.
 
Over het gebruik van content op deze website

  • Het gebruik van content op deze website voor commerciŽle doeleinden is niet toegestaan
  • Het gebruik van foto's en informatie op deze website is toegestaan met bronvermelding (naam van website, weblink naar website)
  • Het bouwen van elektronische apparatuur op basis van elektronische schema's op deze website of het gebruik van (gelinkte) software op deze website is geheel voor eigen risico
  • De eigenaar van deze website is op geen enkele manier gehouden om desgevraagd meer informatie te verschaffen over artikelen of de inhoud ervan op deze website
Waarschuwing met betrekking tot het vervallen van de garantie op modelspoorartikelen
Op deze website staan artikelen waarin wordt beschreven op welke wijze locomotieven en treinstellen kunnen worden gewijzigd of omgebouwd ter verfraaiing of om beter rijgedrag te verkrijgen.
Let erop dat het aanbrengen van wijzigingen gevolgen kan hebben voor toekomstige garantieclaims. Fabrikanten sluiten in het algemeen garantie en schadevergoeding uit wanneer er defecten of gebreken zijn ontstaan nadat een consument wijzigingen heeft aangebracht die hebben geleid tot de defecten of gebreken. De bewijslast dat ombouw niet tot de defecten of gebreken heeft geleid ligt meestal bij de consument.

 
 


Website gertvanvoorst.nl - © Gert van Voorst - Gewijzigd op 21-01-2024.