Mijn Website: Persoonlijk
 

Gert van Voorst, dat ben ik dus.

Ik ben geboren in Ede, in 1959, op Werelddierendag.
Ik ben opgegroeid in Ede, ik heb er gewoond tot 1989 en ben toen verhuisd naar Nijmegen.
 

Na een vooropleiding Atheneum (VWO) aan het Streeklyceum in Ede heb ik een studie Elektrotechniek (automatiseringstechniek) aan de HTS in Arnhem voltooid.
 
Mijn werkzame leven startte bij HTS Arnhem: ik heb één jaar als onbevoegd leraar gewerkt en hield mij daar bezig met het het opzetten van de afdeling microcontrollertechniek en het schrijven van handleidingen daarvoor.
 
Daarna ben ik gaan werken als development engineer bij de Instrumentele Dienst van destijds de Medische Faculteit van de Katholieke Universiteit in Nijmegen, en later het Servicebedrijf van het Radboudumc in Nijmegen, en daar heb ik bijna 30 jaren gewerkt in genoemde functie.
 
Momenteel ben ik nog steeds werkzaam bij dezelfde afdeling die per 1 juni 2016 een nieuwe naam heeft gekregen: Medische Technologie & Klinische Fysica, afgekort MTKF.
Mijn huidige functie is hoofd MTKF Beheer en in die functie maak ik deel uit van het Management Team van MTKF en houd ik mij meer bezig met bedrijfsmatige processen en het beheer van het facility management systeem Ultimo, en heb ik de techniek wat losgelaten.
De afdeling Medische Technologie & Klinische Fysica profileert zich als expertisecentrum voor medische techniek en klinische fysica binnen het Radboudumc. Daaronder valt het technisch beheer van medische en laboratorium apparatuur maar ook de ondersteuning van het primaire proces van zorg, onderwijs en onderzoek. De activiteiten variëren van curatief onderhoud tot periodiek onderhoud, van advies bij aanschaf, tot het geven van instructie.
 
In de aanloop naar mijn AOW-datum op Werelddierendag 2026 ben ik op 1 januari 2023 minder uren gaan werken. En ik heb besloten om op Werelddierendag 2024, bij het bereiken van mijn 65ste verjaardag, na 41 jaren bij het Radboudumc werkzaam te zijn geweest, te stoppen met werken. Een fijn vooruitzicht!
 
Technisch getinte beroepen en ook een technische hobby: Mijn Modelspoorbaan, één van de hoofdonderwerpen van deze website. Deze hobby intrigeert mij vanwege de vele aspecten die erbij komen kijken: niet alleen de technische, maar ook de artistieke aspecten, namelijk het creëren van een eigen miniatuurwereld naar voorbeelden uit de hedendaagse werkelijkheid en het verleden èn het bijhouden van een website. Maar ik vind spelen met technisch Lego en domotica (huisautomatisering) eveneens leuke en interessante bezigheden.
 
Ik heb nog meer hobby's en die kunnen mij weer makkelijk van de techniek afhalen, zoals muziek luisteren. Ik houd van vele soorten muziek maar heb een voorkeur voor klassieke muziek en ga graag naar klassieke concerten. Zelf muziek maken doe ik ook: op elektronisch orgel/keyboard.
En verder: fotograferen, lezen, films kijken, leg- en kruiswoord puzzels maken, en wanneer ik daar ooit aan toe kom: schilderen en schrijven.
 
En dat ben ik dus, Gert van Voorst.
 
Contact alleen per e-mail:  gertvanvoorst@gmail.com
 
 


Website gertvanvoorst.nl - © Gert van Voorst - Gewijzigd op 11-02-2024.